Darázsirtó szolgáltatások Budapesten és Pest megyében

« Darázsirtó garancia »

« Darázsirtó garancia – egész évre garantáljuk az eredményt! »

Darázsirtó Garancia?

IGEN! Tőlünk ezt is megkapja!

Ha az általunk végzett a darázsirtó kezelés helyén, ugyanabban a naptári évben új darázsfészek alakul ki, mi díjmentesen visszamegyünk egy garanciális darázsirtásra. Ez az ajánlat minden látható-, és rejtett darázsfészek irtására is vonatkozik – Fontos! Kizárólag az eredeti darázsirtó kezelés helyén érvényesíthető – és a garancia csak egy konkrét támadáspontú helyre vonatkozik. Például ha júniusban egy szellőzőből irtottunk darazsat, és ott pár hónapon belül újra darázsfészek alakul ki (ez esetlegesen előfordulhat) – ingyenesen megismételjük darázsirtó szolgáltatásunkat.

Ezen a piacon cégünk egyedüli módon, teljes évre garantálja a darázsirtás eredményét! Ezen garancia a látható és rejtett helyen lévő darázsfészek kezelésére is jár!

Figyelem!!! Ajánlatunk nem vonatkozik azokra a darázsirtó munkáinkra, ahol támadáspont nélküli akciót hajtottunk végre: (például a megelőzési célú darázsirtásra, ahol esetenként teljes tetősíkok kezelését hajtjuk végre). 

Darázsirtó garanciánk (az irtószeres kezelés helyén) a rovarirtás naptári évében – díjmentesen – igénybe vehető szolgáltatás!